یاد گرفتم...

آنچه آموختم تقدیم به شما.

یاد گرفتم...

آنچه آموختم تقدیم به شما.

آخرین مطالب

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۵ ثبت شده است

English:

Fruit chocolate cake

*****************

Ingredients:

all-purpose flour 2 cups

cacao powder ½ cup

baking powder 2 teaspoons

salt ¼ teaspoon

butter ¼ cup

oil ½ cup

sugar 1 ½ cups

egg 2

milk 2/3 cup

banana or apple or a mixture 1


Directions:

1. Preheat the oven to 180 Celcius.

2. Mix the flour, cacao powder, baking powder, and salt in a separate plate.

3. In a bowl, stir the butter, oil, and sugar until they get creamy.

4. Add the eggs one by one and then the milk.

5. Add the flour mixture little by little while sprinkle over the batter.

6. Finally, add the fruit and bit until they get completely combined.

7. Bake it on the oven for 45-55 minutes ( check with the fork test ;) ).

8. Let it cool and then cover with your favorite topping.

9. Enjoy!


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ شهریور ۹۵ ، ۱۹:۱۹
ساره عطایی

من سالها پیش، در عنفوان جوانی مشتری مجله‌ی هنر آشپزی بودم. ازون زمان یه آثاری در زندگیم هنوز مونده. یکی ازونا همین کیک شکلاتی میوه‌ایه که کلی طرفدار داره.



هفته‌ی پیش خداحافظی یکی از بچه ها و تولد من تقریبا همزمان شده بود. منم این کیک رو پختمو بردم. یکی از بچه‌ها که عشق غذاست خواست دستورشو براش بنویسم. منم امروز نشستم و دستور رو ترجمیدم (ترجمه کردم). فعلا عکس ندارم ولی دفعه‌ی بعد می‌ذارم. تجربه کنیدش...عاااااالیه! نه خیس خیسه و نه خشک. روغن مایع هم برای مدت طولانی ملایم نگهش می‌داره.



فارسی:


مواد لازم:
آرد ۲ فنجان
پودر کاکائو    ۱/۲ فنجان
بکینگ پودر    ۲ قاشق مرباخوری
نمک              ۱/۴ قاشق مرباخوری
کره                ۱/۴ فنجان
روغن مایع       ۱/۲ فنجان
شکر               ۱.۵ فنجان
تخم مرغ         ۲ عدد
شیر                ۲/۳ فنجان
سیب یا موز      ۱ عدد

دستور:
۱. فر رو روی ۱۸۰ درجه از قبل گرم می‌کنیم.
۲. توی یه بشقاب گود آرد، کاکائو، بکینگ‌پودر و نمک رو مخلوط می‌کنیم.
۳.در یه کاسه یزرگ کره، روغن و شکر رو می‌رنیم تا کرمی بشه.
۴. تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضاقه می‌کنیم و بعدش شیر رو.
۵. مخلوط آرد رو کم‌کم روی مواد الک می‌کنیم و هم می‌زنیم.
۶. سرانجام میوه رو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
۷. توی قالب می‌ریزیم و در طبقه‌ی وسط فر برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می‌پزیم.
۸.اجازه می‌دیم سرد بشه و روش رو تزئین می‌کنیم.
۹. لذت ببرید!

این آخرین مرحله خیلی مهمه


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ شهریور ۹۵ ، ۱۸:۵۷
ساره عطایی