یاد گرفتم...

آنچه آموختم تقدیم به شما.

یاد گرفتم...

آنچه آموختم تقدیم به شما.

يكشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۰۶:۵۷ ب.ظ

۱

کیک شکلاتی محبوب من!

يكشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۰۶:۵۷ ب.ظ

من سالها پیش، در عنفوان جوانی مشتری مجله‌ی هنر آشپزی بودم. ازون زمان یه آثاری در زندگیم هنوز مونده. یکی ازونا همین کیک شکلاتی میوه‌ایه که کلی طرفدار داره.



هفته‌ی پیش خداحافظی یکی از بچه ها و تولد من تقریبا همزمان شده بود. منم این کیک رو پختمو بردم. یکی از بچه‌ها که عشق غذاست خواست دستورشو براش بنویسم. منم امروز نشستم و دستور رو ترجمیدم (ترجمه کردم). فعلا عکس ندارم ولی دفعه‌ی بعد می‌ذارم. تجربه کنیدش...عاااااالیه! نه خیس خیسه و نه خشک. روغن مایع هم برای مدت طولانی ملایم نگهش می‌داره.



فارسی:


مواد لازم:
آرد ۲ فنجان
پودر کاکائو    ۱/۲ فنجان
بکینگ پودر    ۲ قاشق مرباخوری
نمک              ۱/۴ قاشق مرباخوری
کره                ۱/۴ فنجان
روغن مایع       ۱/۲ فنجان
شکر               ۱.۵ فنجان
تخم مرغ         ۲ عدد
شیر                ۲/۳ فنجان
سیب یا موز      ۱ عدد

دستور:
۱. فر رو روی ۱۸۰ درجه از قبل گرم می‌کنیم.
۲. توی یه بشقاب گود آرد، کاکائو، بکینگ‌پودر و نمک رو مخلوط می‌کنیم.
۳.در یه کاسه یزرگ کره، روغن و شکر رو می‌رنیم تا کرمی بشه.
۴. تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضاقه می‌کنیم و بعدش شیر رو.
۵. مخلوط آرد رو کم‌کم روی مواد الک می‌کنیم و هم می‌زنیم.
۶. سرانجام میوه رو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
۷. توی قالب می‌ریزیم و در طبقه‌ی وسط فر برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می‌پزیم.
۸.اجازه می‌دیم سرد بشه و روش رو تزئین می‌کنیم.
۹. لذت ببرید!

این آخرین مرحله خیلی مهمه


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۱۴
ساره عطایی

کیک شکلاتی

نظرات  (۱)

مثل همیشه عالیی 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی