یاد گرفتم...

آنچه آموختم تقدیم به شما.

یاد گرفتم...

آنچه آموختم تقدیم به شما.

يكشنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲ ب.ظ

۰

فوندو بپزیم!

يكشنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲ ب.ظ

فوندو غذای مشترکی بین سوییس، ایتالیا و فرانسه و کلا مخصوص ساکنین کوههای آلپ هست. از اونجا که بدون شک ایتالیایی‌ها و فرانسوی‌ها غذاهای بهتری دارند که به عنوان غذای ملی معرفی کنند، در سال ۱۹۳۰ این غذا به عنوان غذای ملی سوییس معرفی شد. مواد اصلی این غذا چی هست؟ معلومه! پنیر و شراب. موادی که در کوهستان به آسونی یافت می‌شه.


ازونجا که من شراب نمی‌خورم، تقریباً هر مهمونی برام میومد و می‌خواست فوندو امتحان کنه، من نمی‌تونستم باهش رستوران برم چون این غذا حتماً باید گروهی سرو بشه. بنابراین بر این شدم که خودم لوازمش رو بخرم و نسخه‌ی حلالش رو امتحان کنم. دستورش رو هم از وبلاگ یک خانم سوییسی که فوندو خانوادگی (مناسب بچه‌ها) درست کرده بود برداشتم.


مواد لازم:

پنیر رنده شده گرویه (Geruyere)                   ۲ لیوان

پنیر رنده شده سوییسی ( یا Emmentaler)    ۱.۵ لیوان (برای ایران پنیرای گودا کاله ۳.۵ لیوان)

نشاسته ذرت                                     ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ                                            ۱ لیوان

آب لیمو                                           ۱/۲ قاشق چای‌خوری

فلفل‌سیاه                                        ۱/۴ قاشق چای‌خوری

جوز هندی                                        ۱/۴ قاشق چای‌خوری

سیر                                               ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

۱)پنیرها و نشاسته رو توی یه پاکت بزرگ بریزید، سرش رو بگیرید و قشنگ تکون بدید تا پنیرها با نشاسته پوشونده بشن (خیلی باحاله این قسمت )

۲)در یه قابلمه سرامیکی عصاره مرغ، آب لیمو و سیر رو مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دیم تا جوش بیاد.

۳)پنیر رو اضافه می‌کنیم و آروم هم می‌زنیم.

۴)وقتی پنیر آب شد و کمی چشمه چشمه شد، ادویه رو اضافه می‌کنیم و به سفره منتقل می‌کنیم.


نکته۱: غلظت فوندو باید مثل عسل باشه.

نکته ۲: سر سفره، فوندو باید روی شمع باشه تا نبنده.


فوندو


طرز خوردن:

تکه‌های نون کوچک رو سر چنگال می‌زنید، توی فوندو فرو می‌کنید و نوش جان!

قانون فوندو اینه که هر کس نونش افتاد توی ظرف باید کناریش رو ببوسه! مواظب باشید کجا می‌شینید خلاصه


موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۳۱
ساره عطایی

حلال

سوییس

فوندو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی